Dezvoltare de aplicații Android

Atractia întreprinderilor pentru aplicațiile mobile Android este interpretată prin dorința lor de a-și extinde baza de clienți. Descoperiți o nouă piață, cu noi oportunități.

Dezvoltare de aplicații pentru Android

Android este un sistem de operare mobil open source cu o bază masivă de utilizatori și un proces simplificat de dezvoltare a aplicațiilor mobile. Întreprinderile folosesc Android și creează aplicații mobile personalizate care rezolvă problemele clienților și cresc valoarea pentru afacerea lor. Dezvoltăm aplicații mobile personalizate pentru diferiți clienți din întreaga lume.  Asigurarăm calitate prin specialiștii noștri, ale căror abilități vă vor transforma ideile în software mobil funcțional și de succes. Echipa noastră lucrează cu succes cu cele mai avansate limbaje de programare. Vă așteptăm cu drag la o consultație pentru a stabili obiectivele dumneavoastră. Vă recomandăm să vă familiarizați cu serviciile noastre suplimentare: design web și dezvoltare site web.

FAQ.

Al cui public este mai mult Android sau iOS?

Dacă ne întoarcem la statistici, vom vedea că dispozitivele care folosesc Android reprezintă 86% din întreaga piață. Și conform ultimelor prognoze, această situație nu se va schimba în viitorul apropiat.

Cum să înțelegeți care este mai bine să alegeți Android sau ios?

Totul depinde de obiectivele tale. Dacă sunteți interesat de acoperirea maximă a publicului, atunci ar trebui să acordați atenție Android. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că, deși audiența Android este mult mai mare, puterea de cumpărare a ios este mai mare. Prin urmare, totul depinde de scopul pentru care doriți să creați o aplicație mobilă.

Dacă plănuiesc să câștig bani din publicitate, care este mai bine să aleg Android sau ios?

Audiența Android este mult mai mare decât iOS, așa că a câștiga bani din publicitate în aplicațiile mobile pentru Android este mult mai preferabil și mai profitabil.