Crearea de site-uri web la cheie

Astăzi, pur și simplu nu este posibil să conduci o afacere mică, medie și chiar mare fără un site web.

Dezvoltarea si crearea unui site web la cheie

În procesul de creare a unui site, este necesar să urmați succesiunea necesară și să planificați toate etapele de dezvoltare. Unii ar putea crede că dezvoltarea unui site web este o chestiune simplă. De fapt, fiecărei etape de dezvoltare trebuie să i se acorde maximă atenție, un specialist separat este responsabil pentru fiecare etapă separată. Doar datorită muncii coordonate este posibil să obțineți un proiect de cea mai înaltă calitate. De asemenea, vă recomandăm să vă familiarizați cu celelalte servicii ale noastre: dezvoltare de aplicații mobile Android și design web.

FAQ.

Cât costă să comanzi un site?

Prețul final depinde de un număr mare de factori: cantitatea de muncă, complexitatea proiectului, timpul, dorințele clientului. De asemenea, pretul poate fi micsorat din cauza reducerilor sau, dimpotriva, creste atunci cand dorintele clientului se schimba. Totul este foarte individual aici, puteți contacta specialiștii noștri completând formularul din partea de jos a site-ului sau la telefon +37369989809 pentru informații detaliate despre preț.

Câte persoane sunt implicate în crearea site-ului?

Designerii web, designerii de layout, programatorii, managerii de conținut participă la procesul de creare a unui site. Numărul de persoane implicate depinde de complexitatea proiectului, de momentul și de dorințele clientului.

Cât durează dezvoltarea unui site?

În medie, dezvoltarea durează de la o săptămână la o lună. Totul depinde de domeniul de activitate, de dorințele clientului. Cea mai mare parte a timpului este petrecut de acord cu ceea ce clientul dorește să vadă în rezultatul final.