Promovare in TikTok

Aveti o afacere? Ati incercat deja sa folositi social media in scopuri de marketing? Daca nu o faceti inca, ar trebui sa incepeti chiar acum, deoarece se estimeaza ca aproape 4 miliarde de oameni folosesc in prezent social media la nivel mondial. Stiati ca TikTok este prima aplicatie cea mai descarcata din lume? Poate ca este timpul sa va ocupati de promovarea pe TikTok!?

TikTok

Cum sa va integrati afacerea in TikTok?

Odata cu popularitatea tot mai mare a marketingului pe retelele sociale, promovarea pe TikTok a devenit o cerinta tot mai solicitata. Exceptie nu a facut nici piata autohtona, promovarea pe TikTok in Moldova nu mai este demult un know-how, ci un instrument eficace, ce va poate mari semnificativ profiturile. Platforma este sinonim cu continutul distractiv si atractiv din punct de vedere vizual. Prin urmare, aici nu este locul potrivit pentru discursuri de vanzare serioase. Utilizata in principal de un public tinta cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, trebuie sa va conectati cu acesta in mod creativ pentru a avea succes pe aceasta platforma. Inainte de a afla cum sa promovati un cont in TikTok, trebuie sa cunoasteti platforma de la A la Z. Compania Art-site va propune cateva metode pe care sa le incercati:

  •  Creati-va propriile videoclipuri: majoritatea videoclipurilor postate pe TikTok sunt create chiar de catre utilizatori.
  •  Adaugati muzica: puteti adauga melodii la videoclipurile dumneavoastra, le puteti remixa si adauga efecte sonore;
  •  Urmariti conturile care va plac: cautati alte companii concurente pe TikTok si dati like conturilor lor pentru a le urmari si a vedea ce fel de continut posteaza.

Unul dintre cele mai mari avantaje este ca nu trebuie sa creati videoclipuri foarte bine puse la punct. Doar scoateti smartphone-ul si incepeti sa filmati. Desi videoclipurile excentrice sunt foarte populare pe TikTok, nu este nevoie sa creati o postare scandaloasa sau nepotrivita daca nu este stilul companiei dumneavoastra.

Cum sa va promovati contul in TikTok?

TikTok este relativ nou, mai ales in lumea afacerilor. De asemenea, este mult mai ieftin sa faceti publicitate pe aceasta platforma, deoarece nu exista inca o comunitate puternica de influenceri. In plus, va ajuta sa faceti primul pas crucial in lumea marketingului de succes. Daca doriti sa aflati mai multe despre acest subiect, aruncati o privire la oferta noastra de promovare pe TikTok si fiti in pas cu era tehnologiilor informationale!

FAQ.

De ce ar trebui companiile să meargă la TikTok?

TikTok este cea mai descărcată aplicație pentru 2022. Audiența acestei rețele de socializare este în continuă creștere. Publicul principal sunt persoanele peste 25 de ani, ceea ce înseamnă că pot cumpăra ceva. În acest moment, TikTok este destul de ușor de avansat, acest lucru face posibilă obținerea unui public mare și loial.

De ce ai nevoie pentru a fi promovat pe TikTok?

Pregătiți site-ul. Ar trebui verificat pentru: adaptabilitate, viteza de încărcare, ușor de utilizat. Dezvoltați o strategie.

Necesar pentru lansarea corectă a contului.

Configurați analize. Pixelul TikTok Ads trebuie instalat și configurat corespunzător.

Pregătiți conținutul. Echipa noastră va veni cu idei pentru videoclipuri, le va implementa și le va pregăti pentru publicare.

Cât va costa menținerea unui cont?

Pentru fiecare client pretul va fi individual. Totul va depinde de volumul de muncă (câte videoclipuri vor fi publicate), de complexitatea subiectului, precum și de obiectivele promovării.